BURRATA KORTENAERKADE

BURRATA KORTENAERKADE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burrata Kortenaerkade. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 21:45 Pizza was koud
20 jul 2022 om 21:46 Heerlijk, snel klaar met afhalen
26 jun 2022 om 11:46 Meer dan een uur gewacht op mijn eten. Word ik gebeld door de bezorger dat hij voor mijn deur staat. Blijkt hij bij het verkeerde adres te staan maar verwacht dan dat ik naar hem toe loop om mijn eten te halen. Pizza ook nog eens koud….
15 mei 2022 om 20:28 Eten goed en op tijd
21 apr 2022 om 20:56 Snel en makkelijk
2 apr 2022 om 11:53 Bijna 2 uur gewacht op twee pizza’s. Restaurant was klaar voor levering maar thuisbezorgd had niet genoeg bezorgers. Waarom accepteren jullie bestellingen als jullie niet op tijd kunnen leveren? Waardeloos.
22 mrt 2022 om 6:57 Delivery time was over 90 minutes ! And the payment did not work properly (payment error message) for the 1st order so i had to process it a 2nd time But finally i got 2 orders with 2 payments which i obviously didn’t need!
19 mrt 2022 om 18:45 Pizza crust was burned and the delivery person had tilted the pizza on its side in her bag so all the toppings had slipped.
19 mrt 2022 om 0:04 Focaccia was oud en taai helaas, antipasti misto kon beter
11 mrt 2022 om 21:35 Hij moest te lang fietsen van centrum denk ik. Pizza was een softe spons geworden en nauwelijks te eten. Tweede helft opgewarmd in de oven. Super zonde van de goede Burrata pizza
15 feb 2022 om 22:45 Pizza was helemaal koud. Zelf opgewarmd in de oven, smaak was goed. Carpaccio was lekker, maar wel te veel truffel mayonaise.
13 feb 2022 om 22:17 De pizza was koud en de extra topping die ik besteld had zat er niet op.. erg slecht.